Sfaturi contra tantarilor





Exista o serie intreaga de sfaturi utile pe internet care va pot ajuta in lupta cu aceste mici zburatoare care nu numai ca sunt enervante prin sunetul pe care il provoaca dar sunt si un adevarat cosmar cand ne musca. Acesti mici vampiri totusi sunt sensibili la anumite mirosuri, uleiuri. Fie ca doriti sa ardeti o lumanare intr-o incapere care sa aiba un miros puternic de eucalypt, lamaie sau uleiuri pe baza de arbore de ceai fie ca preferati sa va dati cu esenta,  aceste mirosuri le trezesc sensibilitatea si ii tine la distanta. Tantarii mai sunt atrasi si  de corpurile calde, atat timp cat va imbrati cu haine stramte, desi pare ireal ii atrageti, daca purtati haine mai largi, aveti mai multe sanse sa-I tineti la distanta. Tantarii sunt atrasi de caldura corpului dar si de mirosul de transpiratie, daca aveti un deodorant puternic sau un parfum tare, aveti toate sansele sa ii tine la distanta.


Bineinteles exista si o serie intreaga de spray-uri special create pentru indepartarea tantarilor sau creme care ne portejaza pielea si sunt foarte indicate atunci cand doriti sa iesiti la o plimbare nocturna vara printr-un parc, iar in cazul in care nu suportati lotiunile pe piele este indicat sa ramaneti in casa. Tantarul nu provoaca doar o umflatura in zona in care va musca, acesta isi lasa solutia lui specifica care pentru noi este precum un venin, de o intensitate mult mai mica decat a scorpionului, bineinteles, dar este venin si nu se stie ce mai transporta. In momentul in care se hraneste cu sangele dumneavoastra va pune in organism tot felul de bacterii, daca aveti nesansa, asa ca incercati sa va feriti si sa va protejati de acesti mici vampiri.

Desigur ca este necesar sa va protejati si in casa, pentru ca tantarii intra pe geam, de aceea aveti nevoie de plase tantari. Pe www.depozitplasetantari.com gasiti plase tantari la preturi minime, au si servicii de montaj si ofera suport si sfaturi pentru intretinerea corecta a plaselor de tantari.

Comments