Cu ce acoperim pardoseala?





Ce alegem sa punem pe jos in apartament? Dar intr-un spatiu commercial sau intr-un spital, unde este mult trafic si parchetul se distruge destul de rapid? Multi sunt de parere ca gresia si parchetul sunt solutiile ideale pentru pardoseala, insa exista si alte variante care sunt la preturi mult mai accesibile, la fel de usor de intretinut, cu calitate asemanatoare si care convin mai mult. Vreti sa stiti despre ce este vorba? Ei bine, este vorba despre covor pvc sau linoleum. Poti vedea cateva variante de linoleum sau covor pvc la eMenatwork, si te vei convinge ca poti alege modele mult mai interesante poate. Ca preturi, la Emenatwork vei gasi intotdeauna pretul cel mai correct pentru produsele din categoria casa si gradina. 

Exista multe modele de pardoseli din poliuretan, linoleum sau covor pvc care respecta normele de siguranta: rezista la agentii chimici, sunt antibacteriene si antifungice, sunt antistatice, impermeabile, izolate fonic, rezistente la caldura si la trafic, se intretin usor si au o durata de viata indelungata. Tendintele in amenajarile interioare sunt catre stilul minimalist dar in acelasi timp si catre siguranta si confort maxim. Protectia mediului devine un aspect care conteaza din ce in ce mai mult, tendintele produselor din gama linoleum fiind catre cel natural, adica este ecologic si biodegradabil.

In anumite cazuri pardoseala poate fi foarte rapid uzata, datorita traficului intens, spre exemplu spatiile comerciale sau spitalele, iar in aceste situatii pardoseala acoperita cu linoleum sau covor pvc reprezinta cea mai buna solutie posibila. 

Datorita duratei indelungate de viata si rezistentei la scaune, carucioare si alte lucruri grele, pardoseala din linoleum este cea mai buna solutie pentru absolut orice spatiu comercial sau spital. Pentru spatii care necesita o protective mai mare din punct de vedere al sanatatii, precum salile de operatii sau laboratoarele, se opteaza pentru tapet pvc, care ofera o protectie deosebit de mare in ceea ce priveste igiena. 

Exista si covoare pvc conductive, diferite de covoarele pvc normale. Covoarele pvc conductive controleaza descarcarile electrostatice dintr-o incapere. Ele sunt necesare in spatii precum laboratoare, sali de operatie sau sali de terapie intensiva, sali de radiologie sau spatii in care se fabrica produsele farmaceutice si sunt bazate pe o tehnologie destul de avansata, care controleaza electricitatea statica din incapere si previne distrugerea echipamentelor.



   

Comments