Cum alegi o saltea de pat?





Alaturi de lenjeriile de pat, este foarte important sa te gandesti bine ce saltele pat ai nevoie, pentru ca indiferent de pret saltele, ceea ce conteaza cel mai mult este sa fie realizata din material bun si sa nu  faca rau spatelui in timpul somnului. Exista si saltele ieftine si bune, poti vedea mai multe modele de saltele de pat pe Acaju. 

Unele magazine au pentru saltelele bune un pret saltele foarte mare, insa facand un studiu de piata vei realiza ca aceeasi saltea o poti gasi la mai multe magazine, chiar si online, la preturi diferite. Asadar este foarte important sa stii ca exista saltele ieftine si in acelasi timp de calitate, preturile pentru astfel de saltele pat pornind de la 200 lei.

 Cum alegi o saltea de pat? Te-ai intrebat vreodata cat timp petreci in pat? Ei bine, raspunsul este posibil sa te uimeasca: aproximativ o treime din viata o petreci in pat, fie ca te relaxezi, fie ca dormi. Asadar este foarte important ce saltele pat alegi.

Sunt mai multe caracteristicile ale unei saltele de pat de calitate inalta de care trebuie sat ii cont:
·         O saltea de pat buna trebuie sa se adapteze formei si greutatii corpului, sa nu fie rigida
·         Salteaua trebuie sa permita aerului sa circule, si sa nu retina umiditatea
·         Salteaua de pat trebuie sa ofere o pozitie corecta pentru coloana vertebrala
·         Salteaua trebuie sa fie hipoalergenica, un lucru foarte important, adica sa ofere protectie impotriva fungilor si acarienilor
·         Este necesar ca salteaua de pat sa fie si antistatica.

In functie de acesti factori enumerate mai sus, poti alege o saltea de pat care sa iti ofere tot confortul de care ai nevoie, pe parcursul a foarte multi ani. Exista saltele pat care nu indeplinesc toate aceste conditii, insa multe persoane le achizitioneaza in baza faptului ca pretul pentru acestea este foarte mic. Pe parcursul anilor insa, lipsa unui somn bun isi poate face simtita prezenta, iar tu nu vei maid a randamentul maxim pe care il dadeai de obicei si nici nu vei sti de multe ori care este motivul pentru acest lucru. Asadar cel mai bine este sa achizitionezi saltele pat de calitate, chiar daca preturile sunt putin mai mari, cel putin vei sti ca nu salteaua reprezinta o cauza a lipsei unui somn bun.





Comments