Ce mobila sa alegem pentru apartament?




Majoritatea tinerilor care cumpara sau inchiriaza un apartament cauta mobila camera tineret. In momentul in care tinerii isi cumpara un apartament, atunci ei au nevoie deja de mobila tineret la comanda. O camera tineret este in general aerisita, cu mobila tineret minimalista, mobila pentru tineret fiind proiectata intr-un stil minimalist, chiar daca uneori acopera un perete intreg al unei camere, nu da nici macar putin senzatia de sufocare pe care o ai in momentul in care patrunzi intr-un apartament cu multa mobila clasica sau cu mobila adulti. 

De multe ori si adultii aleg mobila tineret dar mai mare, datorita faptului ca mobila pentru tineret ofera acea senzatie de spatiu intr-o camera.

Piesele de mobilier camera tineret de multe ori sunt mai mici, pentru persoane care in general petrec timpul afara, cu prietenii, la facultate sau la birou. O camera tineret este ideala si pentru un copil incepand cu varsta de 8 sau 9 ani. 

La 12 – 13 ani copilul deja va dori o camera tineret mobilata in stilul propriu, care sa ii confere spatial necesar si loc pentru organizarea propriilor lucruri sau de ce nu, chiar a unui spatiu pentru diferite activitati cum ar fi pictura, sau activitati muzicale. Este foarte important ca piesele de mobilier camera tineret sa fie pe placul copilului sau tanarului adolescent, astfel incat sa isi poata invita chiar si prietenii acasa si sa aiba spatiul necesar pentru joaca sau pentru diferite activitati.

Mobila trebuie sa fie personalizata, in functiile de nevoile, de confortul si de obiectele care trebuie expuse sau depozitate. Tocmai de aceea este foarte important ca atunci cand comanzi mobila pentru apartamentul tau, sa stii exact ce anume vrei si ce anume ai nevoie. Nu este de ajuns sa mergi intr-un magazin de mobila sau in IKEA si sa pui ochii pe prima piesa de mobilier si sa o achizitionezi. Cel mai bine este sa rasfoiesti pagini pe internet ca sa vezi exaxct ce poate sa existe, sa iti conturezi clar in cap ideea despre ce mobila iti doresti si daca se preteaza nevoilor tale, apoi sa incerci sa o achizitionezi la un pret corect.


Comments