Importanta aplicelor si plafonierelor cu led




Amenajarea casei tale este foarte importanta, mai ales in ceea ce priveste conditiile care sa iti asigure un confort maxim in fiecare zi si noapte. Aici intervenim si iti recomandam aplice led si plafoniere led, deoarece exista multe beneficii pe care le pot oferi aceste aplice si plafoniere cu led. Becurile led au la baza o tehnologie moderna care ofera o multime de beneficii celor care aleg sa le utilizeze in gospodarie.

Obisnuiti cu becurile normale in corpurile de iluminat, de multe ori oamenii nu sunt tentati sa faca o schimbare si anume, spre exemplu, sa utilizeze becuri led in locul celor obisnuite. Daca ar sti beneficiile pe care le are utilizarea becurilor led la corpurile de iluminat, probabil oamenii ar face aceasta schimbare chiar a doua zi dupa aflarea informatiei.

In primul rand becurile led care sunt continute in aplice led sau in plafoniere led difera cu mult fata de un becurie obisnuite. Vei putea vedea mai jos care sunt diferentele intre becurile led si cele obisnuite.


  1. Aplicele led ofera o lumina mult mai puternica decat cele bisnuite
  2. Becurile led consuma mult mai putin comparativ cu becurile normale
  3. Intensitatea maxima este atinsa ntr-un timp mai scurt la becurile led
  4. Becurile led nu degaja caldura, asadar incendiile sunt prevenite
  5. Becurile led nu contin substante periculoase in interiorul lor
  6. Insectele nu sunt atrase de becurile led
  7. Becurile led nu se incing, deoarece nu degaja caldura
  8. Iluminarea produsa de aplice led sau de plafoniere led este de o calitate inalta
  9. Lumina nu produce nici o fluctuatie vizuala
  10. Stabilitatea cromatica a luminii emanata de aplice led este cu mult superioara fata de cea a unui bec obisnuit
  11. Perioada de functionare a unei aplice led sau a unei plafoniere led este mult mai lunga in comparatie cu cea a unei aplice obisnuite


Magic Led este unul dintre cei mai renumiti comercianti de aplice led si plafoniere led, pe langa alte obiecte de iluminat. Corpurile de iluminat Magic Led au un raport calitate pret excelent, in primul rand datorita tehnlogiei moderne care sta la baza producerii copurilor de iluminat comercializate de Magic Led.

Comments