Lucruri pe care trebuie sa le stii despre lenjeria de pat




Confortul pe care il ai in casa ta este cel mai important si nu este greu de creat. Trebuie sa te gandesti cum iti organizezi lucrurile, chiar si in dormitor, pornind de la un dulap cu sertare, sifonier, noptiere si pat. Este foarte important sa alegi o lenjerie de pat din bumbac, moale si in acelasi timp groassa, ca sa nu se muleze pe corpul tau si sa te trezesti ca ai dormit pe saltea, nu pe cearceaf. Poti alege multiple variante de lenjerie de pat de la homeX, fete de perna, homeX fiind unul din magazinele in care sigur vei gasi ceva pe placul tau.

La homeX poti alege sa achizitionezi doar fete de perna, nu neaparat o lenjerie de pat completa. Exista multe modele de lenjerii de pat, important este sa fii sigur ca achizitionezi o lenjerie de pat din bumbac. Care sa iti ofere un somn linistit. Spre exemplu, cand dormi pe fete de perna din bumbac, moi si curate, ai una dintre cele mai placate senzatii.

Cand vine vorba de lenjerii de pat, este foarte important sa stii exact la cat timp este bines a le speli. Unele persoane spala lenjeriile de pat o data la o saptamana pet imp de vara si o data la o saptamana sau chiar o data la 3 saptamani pet imp de iarna.

Dar stim oare la ce interval de timp este indicat sa spalam o lenjerie de pat? Raspunsul este o data la 7 zile, deci saptamanal. Poti citi mai multe detalii despre cat de des este necesar sa speli lenjeria de pat aici. Acarienii, fungi, celulele moarte de pe piele se imbiba pe lenjeria de pat pe care dormi, si tocmai din acest motiv este bines a elimini aceste mici particule din lenjerie o data pe saptamana.

Lenjeria de pat este unul dintre cele mai importante lucruri de care sat ii cont in dormitorul tau, pentru ca nimic nu se compara cu senzatia de relaxare pe care o ai atunci cand te scufunzi intr-o lenjerie de pat moale, din bumbac si curata. Atunci realizezi ca poti avea cel mai dulce si mai linistit somn.









Comments