Cum alegem plasele de tantari potrivite




Plasele de tantari le alegem in functie de modelul geamului. Daca avem  o casa cu un design mai special, cu geamul triunghi sau alta forma, atunci puteti intreba firma de termopan ce vi s-ar potrivi, aveti nevoie de sfaturi cand vine vorba de casa dumneavoastra. Pana la urma puteti alege ce model vreti, la comanda se poate face orice si in cazul in care nu vi se potriveste ceea ce alegeti , personalul de la firma vine cu variante alternative.

Daca aveti un geam termopan de culoarea lemnului puteti opta pentru plasa de tantari in acelasi ton de culoare. Sa nu uitam ca ferestrele si ramele din pvc au ajuns sa aiba o gama variata de culori si modele, bineinteles ca nici plasele de tantari nu au ramas in urma si acestea ajung sa fie tot in diferite culori si modele, plus variate forme. Pentru un mai mare confort si o etansare mult mai buna puteti apela la plasele de tantar tip rulou, acestea se trag in sus cand nu mai aveti nevoie de ele, in locul special. Plus ca de cele mai multe ori, acestea ofera o mai mare etansare fonica.

Avem de unde alege modelul, culoarea plaselor de tantari dar totul depinde de masuratorile care se fac pentru acestea. Daca nu va pricepeti dumneavoastra sa luati masuratorile, nu este nici o problema, puteti chema personalul de la firma de termopan si acestia le iau in locul dumneavoastra, de multe ori avand atelierul mobil la ei si confectionand plasa in urmatoarea jumatate de ora sau ora. 

Unde mai punem ca s-au specializat si nu se incred in masuratorile clientilor, indifferent cu  cati centimetri veniti dumneavoastra pana sa se ajunga la comanda oricum trimit firmele specilisti. Pana la urma este foarte bine pentru dumneavoastra, daca gresesc e mai bines a fie greseala lor deoarece , datorita garantiei, puteti schimba pe banii lor ceea ce au gresit ei.

Trebuie sa gasiti firma care considerate ca va ofere cele mai bune servicii , sa aflati de valabilitatea lor si de ofertele pe care acestia le fac, de cele mai multe ori puteti observa ca la un numar de servicii, plasele de tantari vin gratuit, macar intr-o anumita masura.

Comments