Bransamente de apa si canal



Branşamentul este partea din reţeaua publică de alimentare cu apă care asigură legătura între reţeaua publică de distribuţie şi reţeaua interioară a unei incinte sau a unei clădiri. Cam asta asta este definitia bransamentelor pe care o gasiti. Din pacate avem si in ziua de azi sate si comune in Romania care sufera din cauza lipsei de apa sau canalizare. Exista firme specializate in domeniu dar bugetul tarii nostre este probabil prea mic pentru aceste lucruri. Probabil sunt altele mult mai importante. Avem din pacate comune izolate de civilizatie  si in cazul acesta nu putem vorbi de bransamente de apa sau canalizare, Dumnezeu stie cum se descurca acei oameni.


Bransamentele de apa sau canal practic sunt niste tuburi din PIED si PVC. In functie de cerinte si exigentele clientilor lor firmele s-au specializat si folosesc cele mai bune materiale. Exista persoane care isi contruiesc casele pornind de la temelie, facand personal , impreuna cu un arhitect, planul casei si brasamentele cu apa si canal. Acestea sunt niste persoane ideale pentru firmele specializate , clienti cu bani, dar sa nu intelegeti ca acestia nu au pretentii. Persoanele care isi contruiesc singure planul casei oricum au nevoie de un arhitect si de foarte multe autorizatii, chiar si pentru bransamente este nevoie de asa ceva. Cel mai bine este sa alegeti o zona in care macar un vecin a facut lucrul asta pentru a va putea lega cu acesta, costa mai putin, decat sa porniti singur cu proiectul.

Apa Nova Bucuresti anunta public cum ca branşarea la instalaţia publică de alimentare cu apă fără avizul Apa Nova Bucureşti este interzisă şi determină debranşarea şi plata de penalităţi.

Comments